Auto apdrošināšana
4 iemesli, kāpēc OCTA polisi iegādāties internetā

4 iemesli, kāpēc OCTA polisi iegādāties internetā

Ikviens sevi cienošs autovadītājs zina, kuriem sauszemes transportlīdzekļiem ir nepieciešama OCTA, kā arī seko līdzi tam, lai viņa transportlīdzekļa polise tiktu atjaunota regulāri. Dzīvojot tehnoloģiju laikmetā, ir pašsaprotami, ka daudzas ikdienišķas lietas, tai skaitā iepirkšanās, pakāpeniski pāriet digitālā formātā.

Internetā pērkam apģērbus, apavus, sadzīves tehniku, kā arī dažādus pakalpojumus, tostarp apdrošināšanu. Bet, vai Tu zini, kādēļ vērts pirkt OCTA polisi internetā? Lūk, četri iemesli, to darīt!

  • Salīdzini vairāku apdrošinātāju piedāvājumus un izvēlies labāko.

Ienākot Octas.lv mājaslapā, Tu dažu minūšu laikā varēsi iegūt savā īpašumā apdrošināšanas polisi. Vispirms Tev vajadzēs aizpildīt OCTA kalkulatora lauciņus, norādot datus par transportlīdzekli – reģistrācijas numuru un tehniskās pases numuru. Tāpat Tev būs jāizvēlas termiņš, uz kādu polisi vēlies iegādāties – 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem. Iespējams, iegādāties apdrošināšanu uz ilgāku laiku var būt izdevīgāk!

Lai izvēlētos izdevīgāko polisi, turpinājumā salīdzini OCTA cenas pie dažādiem apdrošinātājiem. Šeit apdrošināšanas kompānijas sarindotas ērti pārskatāmā sarakstā, lai Tu varētu vieglāk atrast lētas OCTAS. Tev nav jāapmeklē katra apdrošinātāja mājaslapa atsevišķi, tādēļ vari ietaupīt gan laiku, gan pūles. Nav šaubu, ka ikviens auto īpašnieks vēlas ietaupīt, ja tas ir iespējams, jo ar transportlīdzekļu uzturēšanu mūsdienās saistās diezgan daudz dažādu izdevumu.

  • Iegādājies OCTA polisi jebkurā diennakts laikā, katru dienu.

Ikviens no mums ir tikai cilvēks, un var gadīties, ka tieši brīvdienā, agri no rīta vai pat nakts vidū saproti – OCTA polises derīguma termiņš ir beidzies, taču steidzami ir jādodas ceļā. Ko darīt? Mūsdienās par šādām situācijām nav jāuztraucas, ja vien Tev ir pieejams dators vai telefons ar interneta pielsēgumu, kā arī sava bankas karte/internetbankas dati. 

Octas.lv piedāvā ne tikai lētas OCTAS, bet arī polišu iegādi jebkurā diennakts laikā, septiņas dienas nedēļā. Tev nav jādomā par to, kā saplānot savu laiku, lai paspētu doties uz biroju un iegādāties apdrošināšanu. Tev pat nav jāiziet no mājas – atliek tikai ienākt mūsu mājaslapā, un dažu minūšu laikā OCTA jau būs Tavā īpašumā. 

  • Saņem konsultācijas visu diennakti.

Ja Tev rodas kādi jautājumi par OCTA polises iegādi, apmaksu, spēkā stāšanos un citām neskaidrībām, jebkurā brīdī vari sazināties ar Octas.lv speciālistiem, zvanot un diennakts konsultāciju tālruni 26666886. Tas nozīmē, ka Tev nav jāuztraucas par to, ka nezināsi, kā rīkoties, vai arī nesapratīsi, kā veikt OCTA polises iegādi, jo no rīta, vakarā vai pat nakts vidū Tev varēs palīdzēt mūsu speciālisti.

  • Atrodi atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Ir pašsaprotami, ka daļa autovadītāju nezina visu par OCTA polisēm, to cenām, termiņiem, līguma izbeigšanu, kā arī to, kas notiek, dodoties ar auto uz ārzemēm. Šajā gadījumā satraukumam nav pamata, jo papildus konsultāciju tālrunim Octas.lv galvenās lapas apakšējā daļā vari redzēt sadaļu “Biežāk uzdotie jautājumi”. Tur Tu vari atrast atbildes gan par to, kas ir OCTA polise, kā tā darbojas, kādus riskus tā sedz, kādi ir atlīdzību limiti, kā veidojas OCTA cena, kas ir Bonus-Malus klase un daudz ko citu.

 Ja neesi pilnībā pārliecināts par to, kā iegādāties OCTA apdrošināšanu, vai arī vēlies uzzināt noderīgu informāciju par tās darbību, noteikti ir vērts ielūkoties mūsu biežāk uzdoto jautājumu sadaļā.