Automašīnas iegāde
8 sieviešu iecienītākie auto modeļi

8 sieviešu iecienītākie auto modeļi

Tu noteikti arī piekritīsi, ka sievietēm un vīriešiem gaumes un viedokļi par dažādām lietām, tai skaitā automašīnām, atšķiras. Lai arī tas var šķist pārsteidzoši, vīrieši, izvēloties auto, augstāk vērtē to sniegumu un vizuālo izskatu, nevis praktiskumu un komfortu.

Savukārt sievietes, vadoties pēc savas intuitīvās dabas, dod priekšroku mašīnas drošībai, uzticamībai un ērtībai.

 

Automobiļu izpētes kompānija iSeeCars.com veikusi ASV pārdoto automašīnu un pircēju vēlmju analīzi, apkopojot datus teju trīs gadu garumā. Vairāk nekā 60% pētījuma dalībnieku bijušas sievietes. Kā jau minējām, daiļā dzimuma pārstāves, izvēloties mašīnu, īpaši koncentrējas uz tās drošību un uzticamību, un ražotāji, protams, to ņem vērā. 

 

Turpinājumā esam apkopojuši astoņus auto modeļus, kas iecienīti sieviešu vidū. Iespējams, arī Tu to vidū atpazīsti kādu transportlīdzekli, kas Tev patīk?

 

sieviete pie stūres

 

1. Hyundai Tucson

Ņemot vērā, ka šim automobilim piemīt daudz īpašību, kas atbilst “sievietēm piemērotāko auto modeļu kritērijiem”, nav pārsteigums, ka Hyundai Tucson krosovers ir ierindojies pirmajā vietā, turklāt katrs no tā izlaidumiem kļūst arvien pievilcīgāks. Šis modelis ne tikai izceļas ar stilu, bet arī drošību, uzticamību un ietilpību.

 

2. Nissan Versa

Šis Nissan hečbeks ir pārbaudīta vērtība, ko iecienījušas daudzas sievietes. Tas ir neliels automobilis, tādēļ to iespējams viegli “noparkot”. Tāpat šī automašīna izceļas ar vienkāršību un praktiskumu. Tā jaunākais hibrīda modelis pārspējis pat populāro Toyota Prius.

 

3. Vokswagen Beetle

Viena no, iespējams, pievilcīgākajām automašīnām šajā sarakstā. Šis kompaktais trīsdurvju Volkswagen modelis izstaro praktiskumu un elegantu retro stilu. Aizmugurējos sēdekļos pieaugušie jutīsies ērti tikai īsos braucienos, tāpēc šī nebūs labākā izvēle ģimenes ceļojumiem. Tomēr, ja meklē ko kompaktu, drošu un ērtu ikdienai, lai dotos uz darbu un citur vienatnē vai divatā, šis transportlīdzeklis būs piemērots tieši Tev!

 

4. Kia Forte

Šis auto ir pieejams gan kā sedans, gan kā hečbeks, turklāt tā cena ir visai pieņemama, tādēļ Kia Forte ir viens no sieviešu vidū iecienītākajiem augstākās klases auto modeļiem. Tas aprīkots ar dažādām “gudrajām funkcijām”, kas atvieglo pārvietošanos, padara to aizraujošāku un drošāku. Šim automobilim piemīt daudzas īpašības, kas nav sastopamas citās mašīnās, turklāt arī tā stils ir piesaistošs.

 

5. Ford Fiesta

Sākotnēji radīts, kā supermini automobilis – šis modelis ir izaudzis jau līdz savai astotajai paaudzei. Pieejams gan kā sedans, gan arī kā hečbeks ar četrām durvīm, turklāt šis auto ir viegli vadāms un tehnoloģijām bagāts. Ford Fiesta apvieno sevī praktiskumu un kompaktumu, turklāt tam ir labi drošības testu rādītāji, kā arī ietilpīgs salons un bagāžnieks. 

 

6. Kia Sorento

Šīs automašīna trešā paaudze ir ģimenei piemērots, vidēja izmēra krosovers, pieejams pat ar piecām un septiņām vietām. Tas izceļas ar praktiskumu un uzlabotu vadāmību. Tāpat transportlīdzeklim ir uzlabota drošības sistēma ar automātisko bremzēšanu un gaismām, kas pašas pielāgojas videi.

 

7. Jeep Patriot

Šis praktiskais, pieņemamās cenas modelis ir apjomīgs, taču viegli vadāms un kopjams. Turklāt ar to būs viegli pārvietoties arī pa grūti izbraucamiem apvidiem. Noteikti piemērots tām dāmām, kam patīk piedzīvojumi!

 

8. Mitsubishi Outlander

Kompaktais apvidus auto ir vidēja lieluma, taču tajā ērti jutīsies visa ģimene. Jaunākajiem modeļiem ir uzlabota drošības sistēma, kā arī pievienotas dažādas tehnoloģiju savienojumu opcijas, piemēram, lai vienkārši pieslēgtu auto sistēmai viedtālruni.

 

Ceram, ka mūsu apkopotais saraksts Tevi iedvesmoja! Ja nolem iegādāties automašīnu, atceries, ka Tev būs nepieciešama arī OCTA polise.

Apmeklē octas.lv, izmanto kalkulatoru un saņem savu izdevīgāko OCTA piedāvājumu!