Kā nolasāmi riepu apzīmējumi un kādu informācija tie sniedz?

Riepas ir svarīgs automašīnas elements, kas jāizvēlas rūpīgi un pārdomāti, jo no riepu veida un kvalitātes atkarīgs gan braukšanas komforts, gan drošība uz ceļa.  Kad pienācis iegādāties jaunas riepas savai automašīnai, mulsumu var radīt daudzie riepu apzīmējumi. Kā tie nolasāmi un kādu informāciju par riepām tie sniedz?  Par to vairāk raksta turpinājumā.

Automašīnas reģistrācija – Ko ir noderīgi zināt?

Jaunas automašīnas iegāde ir satraucošs un atbildīgs process, kur nozīme ir visdažādākajām niansēm. Tomēr, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem un pārvietošanās ar jauno auto sniegtu tikai pozitīvu pieredzi, automašīnas iegādes procesā svarīgi ne tikai pievērst uzmanību spēkrata tehniskajam stāvoklim, bet arī pareizi to reģistrēt.  Ko noderīgi zināt pirms automašīnas reģistrācijas?  Par to vairāk raksta turpinājumā.

Auto mazgāšana ziemā – 7 Noderīgi ieteikumi

 Ziema ir īsts izaicinājums autovadītājiem. Ir jādomā ne tikai par to, kā justies droši uz ceļa, bet arī par auto uzturēšanu labā kārtībā.  Automašīna tiek pakļauta sniega, ledus, dubļu un sāls ietekmei – tas viss var nodarīt kaitējumu.  Tieši tādēļ ziemas periodā par automašīnu īpaši jārūpējas.  Svarīgi ir automašīnu gada aukstajam laikam pienācīgi sagatavot, taču tik pat svarīga ir arī […]