Automašīnas iegāde
TOP 5 labākie auto aktīva dzīvesveida piekritējiem

TOP 5 labākie auto aktīva dzīvesveida piekritējiem

Izvēloties automašīnu, jebkurš vadītājs vadās pēc saviem ikdienas paradumiem.

Ja ģimenē aug bērni, tad noteikti kabriolets vai divdurvju auto nav piemērots, bet, ja ikdiena ir bagāta ar piedzīvojumiem un aktīvu dzīvesveidu, tad auto ir jābūt spējīgam ne tikai pārvietot tās braucējus, bet arī izdzīvot bezceļus un garus ceļa gabalus. 

 

Par šo visu, lasi šī raksta turpinājumā.

 

Kādam būtu jābūt aktīva dzīvesveida piekritēja auto?

 

gari izbraucieni

 

 

Sāksim ar to, kas ir galvenie kritēriji, lai auto spētu nodrošināt Jūsu ikdienas funkcijas? Piemēram, vai tam ir vajadzīgs liels bagāžas nodalījums, lai ievietotu tajā piknika lietas, telti, makšķerēšanas piederumus vai citas hobijam vajadzīgas lietas?

 

Būtiski arī uzreiz izvērtēt, vai Tev ir vajadzība pēc lielas automašīnas, kas būtu kā visurgājējs, piemēram, pa meža ceļiem, jeb kaut kas mazāks un jaudīgāks garākiem ceļojumiem, kas ļautu ērti doties uz tālākiem dabas nostūriem un apskates objektiem.

Iespējams, Tev varbūt ir nepieciešama automašīnas, kurai ir ne tikai liels bagāžas nodalījums, bet arī iespēja pārvadāt sporta inventāru, piemēram, velosipēdu uz jumta vai laivu, to novietojot piekabē.

 

Starp citu, jumta reliņi dažām automašīnu markām nāk komplektācijā, bet citām tādus var iegādāties atbilstoši konkrētajam modelim vai universālus, kas ir piemēroti visiem auto. Pārvadājot velosipēdu, tam ir jābūt stabili nofiksētam jeb droši nostiprinātam. 

 

Ceļu satiksmes noteikumi velosipēdistiem ir gandrīz tieši tādi paši kā auto braucējiem, tāpēc apvienojot iespēju aizbraukt tālāk no pilsētas pie dabas ar velosipēdu un aktīvi izbraukāties, ir daudzu cilvēku hobijs un sirdslieta. 

 

Škoda Octavia

Škoda automašīnu iezīme ir lieli bagāžas nodalījumi, tāpēc, ja vēlies auto izmantot aktīviem brīvdienu izbraucieniem, tad šāda tipa auto varētu būt laba izvēle, lai ietilpinātu visas aktivitātēm paredzētās mantas.

Škoda Octavia automašīnas bagāžas nodalījumam ir arī ērta funkcija, kas no mazāka bagāžnieka rada lielāku platību, tāpēc raizēties par grilla, skrituļslidu un piknika krēslu ievietošanu nevajadzētu. 

Priekš auto var iegādāties arī papildu aprīkojumu, kas palīdzēs pārvadāt sporta vai aktīvās atpūtas inventāru – tam piemērotas būtu auto mantu kastes, slēpju kastes un jumta reliņi. 

 

Toyota RAV4

RAV4 (Recreational Active Vehicle with 4 Wheel-Drive, tulkojumā – aktīvās atpūtas auto ar pilnpiedziņu) gadu gaitā ir ļoti mainījies modelis, tomēr Toyota mērķtiecīgi šo auto ir pozicionējusi kā drošu un uzticamu auto aktīva dzīvesveida piekritējiem. 

Toyota RAV4 ir ekonomisks un ietilpīgs, tas ir aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, kuras aktīvi pretendējušas uz pasaules auto inovāciju balvām. 

Toyota automašīnas viennozīmīgi klasificējas ar modernām SUV auto priekšrocībām (Sport Utility Vehicle) – pārskatamība, četru riteņu piedziņa un degvielas ekonomija. 

 

Opel Mokka SUV

Opel Mokka SUV ir auto, kas piepilda aktīva autobraucēja un dzīvesveida piekritēja vēlmes un vajadzības. Auto ir aprīkots ar adaptīvu priekšējo apgaismojuma sistēmu, priekšējām videokamerām un efektīvu pilnpiedziņas sistēmu, kas automātiski pielāgojas ceļa apstākļiem, lai kur Tu brauktu. 

Funkcionalite ir veidota, lai auto vadītājam būtu ērti, pārskatāmi, un lai braukšana ar šo auto radītu piedzīvojuma gara sajūtu. Auto ir pielāgots arī bezceļiem, tādejādi azartiskākie šoferi var ļauties ekstremālākiem zemes, mežu vai kalnu ceļiem.

Starpcitu, Mokka modelim var pielāgot pilnpiedziņu, kas automātiski nodrošina vēl labāku vilkmi un auto vadāmību. 

 

Nissan Qashqai

Automašīna ir SUV modelis, kas piemērots gan braukšanai pilsētā, gan bezceļos. Nissan automašīnas ir aprīkotas ar izcilām papildtehnoloģijām vadītajam, tādejādi izceļoties ar lielu drošības sistēmu kopumu.

Piemēram, Nissan automašīnas ir aprīkotas ar ProPilot funkciju, kas uzturēs un pielāgos braukšanas ātrumu, ievērojot distanci no citām satiksmē esošajām automašīnām. Tāpat arī ProPilot sekos joslas marķējumiem un palīdzēs stūrēt auto, lai tas brauktu pa joslas vidu. Gadījumos, ja vadītājs būs noguris, automašīna to sapratīs un regulēs braukšanu, kā arī dos par to signālu šoferim. 

Nissan ir arī liels un ietilpīgs bagāžas nodalījums, ekonomisks degvielas patēriņš un kvalitatīva GPS sistēma, kas ļaus ne tikai ceļot droši, bet arī apzinīgi aizvest vadītāju mājup.