Auto uzturēšana
6 interesanti auto aksesuāri, kas uzlabos Tavu ikdienu

6 interesanti auto aksesuāri, kas uzlabos Tavu ikdienu

Izmantojot interesantus automašīnas aksesuārus, Tu vari padarīt braucienu savā auto drošāku, ērtāku un patīkamāku nekā jebkad iepriekš. Šīs ierīces spēj radīt sajūtu, kā iekāpjot jaunā auto, bez vajadzības to patiešām iegādāties, un Tu varēsi baudīt pašus modernākos risinājumus bez liekiem tēriņiem. 

 

Lūk, 6 interesanti auto aksesuāri, kas uzlabos Tavu ikdienu.

 

  • Mpow bluetooth uztvērējs

 

aksesuāri

 

Šī šķietami mazā ierīce spēj paveikt brīnumainas lietas! Tā izveidota, lai padarītu auto audio sistēmu saderīgu ar Bluetooth tehnoloģiju. Tas ir pavisam vienkārši – ievieto auto uztvērēju aux pārejai paredzētajā vietā, ieslēdz savā telefonā vai planšetdatorā Bluetooth un uzreiz vari klausīties mūziku vai veikt zvanus, izmantojot automašīnas audio sistēmu.

Uztvērējs nodrošina augstas kvalitātes skaņu, manāmi neietekmējot savienotās ierīces (telefona vai planšetdatora) baterijas kalpošanas ilgumu. Uztvērēja darbības laiks pēc pilnīgas uzlādes ir aptuveni 10 stundas. Tas piedāvā vēl nebijušu iespēju – savienot divas ierīces reizē, tādējādi mūziku iespējams pārslēgt uz maiņām, nepalaižot garām nevienu svarīgu telefona zvanu. Uztvērēja darbības rādiuss – 10 metri.

 

 

  • Cooluli mini ledusskapis/ elektriskais sildītājs un dzesētājs

Neticami, taču mūsdienās ir izveidots speciāli automašīnām paredzēts mini ledusskapis un saldētava. Tas lieliski piemērots gariem pārbraucieniem, uzturēs dzērienus un ēdienus tiem nepieciešamajā temperatūrā. Tas ir viegls un tā izmēriem netipiski ietilpīgs – mini ledusskapī iespējams ievietot apmēram 12 dzēriena budžas.

Katram mini ledusskapim iebūvēti vairāki adapteri, tādējādi tos iespējams darbināt gan ar USB, gan auto piepīpētāja ligzdas palīdzību. Tas spēj gan sildīt, gan saldēt, tādēļ to var izmantot dažādiem mērķiem. Ierīcei ir mazs enerģijas patēriņš, tā pieejama vairākās krāsās, tādējādi varat izvēlēties sev tīkamāko – pieskaņot to auto dizainam un padarīt neuzkrītošu.

 

 

  • Wacaco Minipresso GR/ pārnēsājams kafijas automāts

Tas ir kompakts, viegls un daudzpusīgs. Kafijas pagatavošanai šajā automātā iespējams izmantot jebkuras kafijas pupiņas, tajā pat laikā nezaudējot garšas kvalitāti. Tā ir labākā izvēle, lai automašīnā baudītu līdz pat 50 ml karstā dzēriena.

Kad mini automāts savienots ar usb, kas pievienots enerģijas padevei, pupiņas jāievieto kafijas nodalījumā, kur tās tiek samaltas. Tad jāpievieno ūdens, kas, tāpat kā tējkannā, uzvārās. Kamēr kafija gatavojas, automāts ir pilnībā aizvērts, kad kafija ir gatava, atskan paziņojuma signāls. Gala rezultātā iespējams baudīt neaizmirstamas garšas, oriģinālā veidā pagatavotu kafiju, un pārsteigt ar to ikvienu automašīnas pasažieri!

 

 

  • WizGear AirVent Car magnētiskais telefona turētājs

 

bluetooth sistēma

 

Starp dažādiem automobiļu aksesuāru ražotājiem WizGear ir labākais zīmols, kas atzīts visā pasaulē. Viens no šī zīmola inovatīvākajiem izgudrojumiem – magnētiskais telefona turētājs. Tālruņa uzstādīšana automašīnā nekad nav bijusi tik vienkārša! Wizgear AirVent Car palīdz droši novietot viedtālruni, garantē, ka tas nekrīt un tādējādi tam netiek nodarīti bojājumi. Tā lietošana ir pavisam vienkārša – tas tiek nostiprināts pie automašīnas gaisa ventilatora. 

Atceries, ka nekādā gadījumā nedrīkst izmantot telefonu, atrodoties pie auto stūres! Ņemiet vērā, ka iekļūšana ceļu satiksmes negadījumā manāmi ietekmē arī turpmākās apdrošināšanas izmaksas, tā kā var mainīties bonus malus klase.

 

 

  • FIXD OBD-II auto tehniskā stāvokļa monitors

Jebkurš auto var būt gudrs auto. Tas ir Fixd aicinājums – vienkārša ierīce, kas identificē svarīgu informāciju brīžos, kad automašīnai rodas tehniskas problēmas. Šī aparatūra pārraida informāciju no automašīnas “smadzenēm’’ uz viedtālruņa lietotni, un, ja Fixd norāda, ka automašīnai ir kādas tehniskas problēmas, Tu vari šos datus uzreiz nodot savam mehāniķim.

 

Diemžēl, tas neatgādina, kad ir beigusies octa polise, taču tam ir daudzas citas priekšrocības – Fixd ir parocīgs apkopes rīks, kas informē, kad automašīnai nepieciešams serviss.  Lietošana – tā sensors jāpievieno automašīnas OBD-II portam, tad viedtālrunī jāinstalē FIXD lietotne, un jāsavieno tās sensors ar Bluetooth palīdzību.

 

 

  • Ionox digitālais riepu spiediena mērītājs

 

digitāli mērījumi

 

Šī digitālā riepu mērierīce izgatavota no izturīga metāla korpusa. Tai ir mūsdienīgs LED displejs un tā atbalsta četras mērījumu skalas: PSI, BAR, KPA, kgs/cm2, tādēļ to iespējams izmantot jebkuram auto. Digitālais riepu spiediena mērītājs, tāpat kā visiem ierastais standarta spiediena mērītājs, jāpievieno spiediena ventilim. Tomēr ar šādu mērītāju tas ir vienkāršāk – dažas sekundes un ekrānā uzrādās spiediena skaitlis. Viena no labākajām tā funkcijām – iespējams apskatīties arī iepriekšējo mērījumus, tādējādi salīdzinot to ar pašreizējo mērījumu un laicīgi atklājot iespējamās riepu problēmas.